Follow Me on Twitter

Werkwijze en prijzen op maat gemaakte kaarten

Stap 1

Jullie hebben interesse in een persoonlijk, op jullie situatie afgestemd kaartje van Minnepost. Via het bestelformulier kun je je gegevens doorgeven en de wens om een op maat gemaakt kaartje. Je ontvangt hierop een mailtje van Minnepost met een opdrachtbevestiging, een factuur voor de aanbetaling van 100 euro en een opdrachtnummer. Ook zal ik wat vragen stellen om jullie wensen duidelijk te krijgen.

Stap 2

Nadat de aanbetaling binnen is ga ik aan de slag en maak ik een eerste schets. Deze zend ik via e-mail aan jullie door en na eventuele correcties en akkoord van jullie ga ik aan het schilderijtje beginnen. Daarna volgt de grafische opmaak. Als deze klaar is ontvang je weer een e-mail met daarbij een digitale proefdruk van het kaartje. Na een eventuele correctieronde geven jullie een 'akkoord', hierna zijn er geen wijzigingen meer mogelijk. Kijk deze dus heel goed na! Eventueel kunnen de enveloppen nu vooruit verzonden worden, zodat jullie vast kunnen beginnen met schrijven.

Stap 3

Na jullie akkoord ontvangen jullie een e-mail met een geboorteformulier, waarop je de definitieve gegevens kunt invullen als het kindje is geboren.

Stap 4

Gefeliciteerd! Het kindje is geboren! Mail het geboorteformulier naar info@minnepost.nl en je ontvangt een definitieve digitale proefdruk. Na jullie akkoord worden de gegevens verzonden naar de drukker. Nadat je de kaartjes hebt ontvangen mail ik je de factuur.

Prijzen op maat gemaakte kaarten

Alle prijzen zijn in euro's en inclusief 21% BTW. De prijs van het schilderij is inclusief 6% BTW. De prijzen van de op maat gemaakte kaarten zijn gebaseerd op die van de collectie, met een aantal bijkomende kosten.

N.B. De kleuren van de proefdruk kunnen lichtelijk afwijken van die van het gedrukte kaartje, dit is onvermijdelijk. De kaarten worden full-color gedrukt op stevig papier in gebroken wit.

50 kaarten- 195,-
75 kaarten- 220,-
100 kaarten- 245,-
125 kaarten- 270,-
150 kaarten- 295,-
175 kaarten- 320,-
200 kaarten- 345,-

Schilderij 20x20 cm incl. ontwerp- 125,-
Schilderij in afwijkende maat- prijs op aanvraag
Grafische bewerking en opmaak- 45,-
Extra illustratie binnenzijde- 50,-
Verzendkosten schilderij- 10,-
Verzendkosten kaarten- 10,-

Bijpassende enveloppen- gratis
3 correctierondes- gratis
Digitale proefdruk- gratis

Eventuele overige correcties- 35,- per keer
Proefdruk op papier (optioneel)- 7,50
Vooruitzenden enveloppen (optioneel)- 8,50
Gekleurde enveloppen- 40 ct per stuk, incl. vooruitzenden
Transparante enveloppen- 50 ct per stuk, incl. vooruitzenden

©2012 minnepost.nl | Algemene Voorwaarden | KvK: 17241628